VÄLKOMMEN TILL POINT NACKA
– I HJÄRTAT AV HÄNDELSERNA

9 minuter från Stockholms Central, på Ryssviksvägen 2, alldeles intill Värmdöleden och mitt i ett av huvudstadens mest expansiva områden, ligger konceptfastigheten Point Nacka. Moderna kontorslokaler i industrimiljö, med fantastiskt ljusinsläpp och mervärden som får ditt företag och dina anställda att växa!

Uthyrningsarbetet påbörjades under 2017 och flera nya avtal har tecknats, bland annat med Nacka Vatten och Avfall samt Nacka Energi. Idag finns det endast en vakans på 1 500 kvm kvar i fastigheten. Den lediga ytan kan delas från ca 500 m2 och uppåt och passar lika bra för renodlad kontorsverksamhet som showroom och/eller produktion. Fastigheten har väldigt god bärighet och här finns både lastkaj och hissar. Lokalerna skräddarsys för att möta ditt företags behov. En unik möjlighet för dig som vill skapa en ny mittpunkt för din verksamhet, dina anställda och dina kunder nära Stockholm city och i hjärtat av händelserna.

Stendörren Fastigheter AB (publ) är ett fastighetsbolag noterat på Nasdaq Stockholm, Mid Cap, som äger, förvaltar och utvecklar lagerlokaler, logistik, industrilokaler och kontorslokaler i Storstockholm och Mälardalen. Vi finns i områden som bland annat Högdalen, Veddesta, Upplands-Bro, Uppsala, Enköping, Flen och Eskilstuna. Letar du lediga lokaler i Storstockholmsområdet? Kontakta oss idag!

STENDÖRREN FASTIGHETER AB |
LINNÉGATAN 87B | 115 23 STOCKHOLM
Tel +46 (0)8-518 331 00 | info@stendorren.se

Stendörren logo